Summer Camp

Tvrtka RIZ‑Odašiljači d.d. u ljetnim mjesecima provodi RIZ Summer Camp 2012, ljetnu radionicu namjenjenu studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

 

500kw sw_1

Za sudjelovanje na radionici studenti se mogu prijaviti slanjem prijavnice, isključivo putem e‑maila. Prijavnicu preuzmite ovdje. Ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati putem e‑maila na adresu career@riz.hr, s naznakom Summer Camp, najkasnije do 4. lipnja, 2012.

 

Broj studenata koji se primaju na radionicu je ograničen. Sve pristigle prijave biti će pregledane, te će se izabrati najinteresantniji kandidati. Svi rezultati bit će objavljeni najkasnije do 15. lipnja, 2012.


Izabrani studenti dobit će priliku raditi na stvarnim inženjerskim poslovima u razvoju, pod vodstvom stručnjaka iz industrije. Studentima je to prilika za stjecanje novih, te usavršavanje postojećih znanja.

Radionica će se održati u prostorima tvrtke RIZ‑Odašiljači d.d., Božidarevićeva 13, gdje će studenti raditi uobičajeno radno vrijeme. Radionica će trajati do pet tjedana, a provodit će se u slijedećim terminima:

  • 9. srpnja – 27. srpnja
  • 27. kolovoza – 21. rujna
p1110121 low

Po završetku radionice, studenti će osvojiti 4 ECTS boda, te će za svoje zalaganje biti novčano nagrađeni.

Svi zainteresirani studenti pozivaju se i na uvodno predavanje o Summer Camp‑u u četvrtak, 31. svibnja, 2012. u 17:15, u dvoranu B3 na FER-u, gdje će dobiti detaljnije informacije o Camp‑u i odgovore na postavljena pitanja.

 

Dodatne informacije možete saznati i upitom na e‑mail career@riz.hr, s naznakom „Summer Camp“.

 

Link za prijavnicu: Prijavnica za Summer Camp

 

 

 

 

 

VAŽNO -> Odabrani su kandidati za RIZ Summer Camp 2012!